Магазини
якісного спорядження

Статтi

Що взяти в похід
Уяви: твої друзі тільки-но повернулись з походу. Сповнені вражень, розповідаючи про приголомшливо проведений час, вони діляться світлинами, що зафіксували незабутні емоції та красу природи. Як тут не можна не закортіти залишити задушливі офіси назустріч свіжому повітрю, розкішним гірським видам, чистому небу та звукам природи? Похідні байки та фото — це не тільки спосіб поділитись частинкою піднесеного настрою, а й своєрідне запрошення, такий собі «вірус свободи», що надихає та надає крила. Д...
Гарантії на продукцію Vento
Гарантії 1. Гарантійний талон. До кожного велосипеда Vento додається «Інструкція з експлуатації». Гарантійний талон інтегровано до Інструкції – це один з її останніх аркушів. У ньому є поля для заповнення термінів гарантії. 2. Терміни гарантії. Рама: гарантія на поломку – 5 років; Фарбування та елементи кріплення навіски – 2 роки; Навісні компоненти – 1 рік. Гарантія не поширюється на: - витратні матеріали у вигляді гальмівних колодок, гальмівних дисків, ланцюгів, покришок, камер,...
Умови «Розстрочка платежу від ОТП» на велотранспорт
Чому АТ «ОТП БАНК»? БЕЗ початкового внеску БЕЗ обов’язкового страхування життя Сума кредиту до 200 000 грн. Щомісячна комісія — 0,01% в пільговий період (від 3 до 12 місяців, в залежності від терміну кредитування), 3% після закінчення пільгового періоду; Разова комісія — від 0% до 4,99%, в залежності від терміну кредитування; Строк кредитування — від 7 до 16 місяців; Перший внесок: від 0% до 80% (за бажанням); Обов’язкове страхування життя* — відсутнє; Послуга СМС...
Гарантія та технічне обслуговування продукції Specialized
Що вам відомо про гарантію на велосипеди? Чи діє гарантія на весь велосипед в цілому, чи на окремі його деталі? Якщо ж окремі деталі – то який термін гарантій і яка процедура заміни? І найголовніше – «довічна гарантія». Чи існує вона взагалі, на які деталі розповсюджується та що мають на увазі бренди використовуючи цей термін. Питань щодо гарантії завжди багато, та на жаль більшість із них з’являється у покупців вже після виникнення проблеми. Що природньо, адже одразу після покупки не хоче...
Дюйми у сантиметрах - Таблиця.
Таблиця переведення дюймів в сантиметри від (1 до 100 см). Скільки у в одному дюймі сантиметрів? Дізнайтеся точний розмір.
Кращі гірськолижні курорти України
Складно уявити собі повноцінний зимовий відпочинок без катання на лижах чи сноуборді. Для любителів активного відпочинку гірськолижні курорти зі спеціально облаштованими трасами - ідеальне місце для отримання заряду бадьорості та адреналіну на свіжому повітрі. Зовсім не обов'язково чекати відпустки, щоб відправитися відпочивати за кордон. Багато гірськолижних курортів України надають високоякісні траси для спуску, розвинену інфраструктуру і якісний сервіс. Можна не витрачатися на дорогі путівки...
Що таке лонгслів: як і з чим носити
І так, лонгслів це тонка футболка з довгим рукавом. Її головні риси: облягаючий силует і кругла горловина, крій, як у реглана. Як правило, така річ виконана з тонкої тканини. Найчастіше - це бавовна з додаванням синтетичних волокон для кращої форми і шкарпетки.
Що таке худі і світшоти: чим вони відрізняються, їх переваги і модні тенденції
Гардероб вважається відображенням людини, проте більшість не може сказати, що таке худі, світшот та чим вони відрізняються. Популярність обох різновидів одягу можна порівняти тільки з джинсами. Те, що зазвичай називають кофтою, є світшоти, кофтою з капюшоном - худі або толстовкою. Є й інші відмінності, що дозволяють підібрати ідеальне рішення в залежності від сезону, статури або особистого смаку.
Що таке фетбайк і чим відрізняється від звичайного велосипеда
Фетбайк це пристосований до їзди на складній місцевості велосипед. Його ключова особливість - більш широкі і масивні покришки, які можуть проїхати там, де звичайний велосипед поїде з працею. Зазвичай через це виникають травми, а тому набагато краще вибрати саме велосипед з широкою гумою. Він може їздити...
Користь бігу для здоров'я людини
Біг - це не панацея від усіх бід і не вселенське зло. Біг - це просто звичайне фізичне вправу, яке може як завдати шкоди вашому здоров'ю, так і принести користь. ExtremStyle дізнався все про біг і з'ясував, які очевидні і не очевидні вигоди він може в собі таїти. Ми наведемо наукові докази, чи корисний біг для здоров'я.
Як правильно доглядати за кросівками і чи можна прати їх у пральній машині
Кросівки - найпопулярніша взуття, яку людина використовують скрізь: в спортзалі, для щоденної прогулянки або для пробіжки, для походу в гори або ліс. Після активної прогулянки по бездоріжжю навряд чи ваші кросівки будуть чистими. Бруд, пил - це все не кращим чином відображається на зовнішньому вигляді і функціональності взуття. І що ж робити з брудним взуттям, як прати кросівки, щоб надати їм чистого виду? Викидати або спробувати попрати?
Як вибрати валізу для подорожей
Будь-яка поїздка, як робоче відрядження, так і вояж на відпочинок, вимагає ретельної підготовки. Зокрема, необхідно продумати, який чемодан придбати. І перший момент, який потрібно врахувати - це розміри.
З яких матеріалів шиють рюкзаки. Огляд популярних тканин
Мабуть, у кожної сучасної людини є рюкзак. Це невід'ємний атрибут мандрівників, туристів, так і простих працівників, які часто бувають у відрядженнях або роз'їздах. Для того щоб його вибір був практичним, надійним і довговічним, необхідно знати, з чого шиють рюкзаки. Важливість правильного вибору Щоб обраний рюкзак прослужив максимально довго і не порвався, необхідно знати, з якої тканини шиють рюкзаки, який матеріал використовується для підкладки, верхній частині і який використов...
Що краще в літак, чемодан або сумка?
При організації подорожі або будь-який робочої, ділової поїздки, у вас напевно рано чи пізно виникне питання про те, а що краще чемодан або сумка. Якщо ви хочете подорожувати комфортно, потрібно вибирати найоптимальніший варіант. Тому, розглянемо переваги двох найпопулярніших методів перевезення речей.
Кемпінг в Києві та Київській області. Відпочинок з наметами під Києвом
Щоб відмінно провести свою відпустку або вихідні зовсім не обов'язково летіти на інший кінець планети або в іншу країну. Для любителів відпочинку в наметах є відмінні варіанти чудового проведення часу у відносній близькості від Києва. Завдяки даного огляду можна дізнатися кращі місця для кемпінгу в Києві, такий відпочинок допоможе відірватися від міської суєти, насолодитися красивою природою і чистим повітрям.
Огляд популярних місць для кімпінга в Одесі і Одеській області
Кемпінг - це популярний вид відпочинку в Європі, Америці, який останнім часом набув популярності і в Україні, а саме автокемпінги одеської області. Особливості цього відпочинку полягають в тому, що людина ні до чого не прив'язаний: він не прив'язаний до дорогих готелях і хостелах, він сам вибирає місце для свого відпочинку і може його міняти хоч кожен день.
Біг підтюпцем. Короткий огляд від Extremstyle
Рух, за твердженням знаменитого швейцарського доктора Самуеля Тіссо, може замінити різні ліки, але ніякі ліки не може замінити рух. Біг, як один із способів пересування, дуже корисний для здоров'я людини. Щоб тривалий час бігти і не втомлюватися, необхідно застосувати особливу техніку руху, що дозволяє використовувати весь опорно-руховий апарат. Максимально ефективним для здоров'я людини є біг підтюпцем (джоггінг).
Що таке кемпінг і автокемпінг. Чим відрізняється кемпінг від туризму
Кемпінг - що це? Саме слово camping в перекладі з англійської перекладається як стоянка табором під відкритим небом. У більш широкому сенсі, кемпінги - це як місця привалу туристів, так і організовані стоянки для комфортного відпочинку на відкритому просторі. Також під кемпінгом мається на увазі не тільки місце, а й вид відпочинку, суть якого полягає в перебуванні далеко від міської межі, на лоні природи.
В якому одязі і взутті краще бігати взимку
Зима - це саме та пора року, коли погода диктує свої умови і необхідно під них підлаштовуватися, вибирати спеціальний одяг і подумати про те, в якому взутті бігати взимку. В першу чергу це стосується тієї категорії людей, які багато часу проводять на свіжому повітрі. У цю категорію потрапляють рибалки і бігуни. Якщо ви є спортсменом і ранкова пробіжка для вас - це «святе» справу, тоді важливо подумати про те, в чому бігати, коли холодно і який одяг вибрати.
Мембрана Gore-Tex - що це таке?
Хто був в горах, той знає, що погода на висоті непередбачувана: ось сліпить сонце, через 5 хвилин вже починається сильна злива, а через 15 - сніг. У таких випадках можна було переодягнутися і йти далі, але жодного туристичного рюкзака не вистачить, щоб нести стільки комплектів одягу, а ще ж і спорядження ... Для цього і була створена мембрана gore tex з унікальними властивостями.
Ви увійшли як