Магазини
якісного спорядження

Навчання

Extrem Style Kite School Kyiv
Наша кайтшкола є школою нового покоління, командою людей, по справжньому закоханих у свою справу, що зібрала в себе, тих, хто постійно стимулює і розвиває такий чудовий вид спорту, як кайтсерфінг.
Extrem Style Kite Club
Основні напрямки діяльності Extrem Style Kite Club — організація кайтових поїздок та школа кайтбордінгу.
Big brothers kite school
Big Brothers Kite School – це школа кайтсерфингу, яка базується на одному з найвідоміших кайтспотів - Великій Пляжі, розташованій на півдні мальовничій Чорногорії, недалеко від р. Ульцинь.
Київський віндсерфінг-клуб
Київський віндсерфінг-клуб більше 20-ти років в українському віндсерфінгу. На сьогоднішній день один з найсильніших клубів України.
Full Power – Арабатка
Для дорослих шукачів пригод на території пляжного курорту працює Школа Кайтcерфінгу і віндсерфінгу. Заняття проводяться професійними інструкторами. У школі можуть навчатися як дорослі, так і діти від 9 років. Для кожного гостя розробляється індивідуальний план занять для досягнення результатів. Це чудова можливість весело провести час і навчитися новим видам спорту. Для всіх гостей пляжного курорту Арабатка надаються спеціальні знижки. Для тих, хто вже знайомий з цими видами спорту працює...
Big brothers snowboard school
Big brothers snowboard school базується на відомому гірському курорті Гудаури в 120 км від Тбілісі (Грузія). Унікальний природний рельєф Гудаури, глибокий і стабільний сніговий покрив, відсутність каменів на трасах і поза трасами, лавинна безпека і високогірне розміщення (3 267 м над рівнем моря) – усі ці чинники притягають сюди любителів фрірайду.
Лижна школа Activ-Sport
Лижна школа Activ-Sport, навчання гірськолижному спорту любителів та інструкторів.
Спортивний клуб «Київ-Каштан» (навчання дорослих та дітей від 3-х років)
Спортивний клуб «Київ-Каштан» - організація, за плечима якої більш ніж 10-річний досвід роботи у сфері спортивно-оздоровчої індустрії та рекреації (гірськолижний спорт, сноубординг, водні лижі, вейкбординг, роллерспорт).
Avalanche Ski Club
Avalanche Ski Club — лижна школа у Львові. Висококваліфіковані тренери працюють за сучасними європейськими та авторськими методиками. · Тренування на лижах, роликах та велосипедах. · Фізичний різносторонній розвиток дітей від 4 років. · Індивідуальні та групові заняття протягом усього року. · Літні на зимові табори в Україні та за кордоном. Ми у соцмережах:  Facebook Instagram
Дитячий тенісний клуб «Апельсин» (Київ)
Дитяча школа тенісу «Апельсин» з радістю запрошує дітей будь-якого віку на заняття тенісом.
Дитяча школа тенісу «Студія тенісу» (Київ)
Студія тенісу – це не лише заняття престижним видом спорту, що саме по собі вже є відмінним вибором для дитини, але й розвиває цілий ряд важливих навичок і особистісних якостей.
Тенісний клуб SMASH
Київський тенісний клуб SMASH – клуб любителів тенісу, який займається розвитком цього виду спорту та організацією любительських ігор, турнірів, відпочинку для всіх фанатів великого тенісу в Києві. Турніри по тенісу в Києві проводяться на якісних кортах декілька разів на місяць.  Напрямки діяльності клубу: • Проведення щосуботи та щонеділі любительських турнірів в одиночному та парному розряді в Києві • Підвищення рівня спортивної майстерності тенісистів-любителів • Визначення найкращих те...
Федерація альпінізму та скелелазіння м. Київ
Федерація альпінізму та скелелазіння м. Київ пропонує навчання зі скелелазіння та альпінізму для дорослих та дітей, а також початковий курс для новачків. Заняття проводять кваліфіковані тренери, майстри спорту.
TriathlonMania (Одеса)
Одеський клуб TriathlonMania ось вже другий рік навчає маленьких та дорослих одеситів техніці бігу, їзді на велосипеді та плаванню. Для багатьох тріатлон — це щось екзотичне, тому ми готові знайомити з цим видом спорту будь-яку зацікавлену людину. Ми займаємося навачанням правильній техніці бігу, плаванню та їзді на велосипеді, включаючи шосейний. Розповідаємо про чимало аспектів цього виду спорту та намагаємось бути максимально доступними абсолютно для всіх вікових груп. Проводимо окремі бігові...
Ви увійшли як