Магазини
якісного спорядження

Що краще в літак, чемодан або сумка?

При організації подорожі або будь-який робочої, ділової поїздки, у вас напевно рано чи пізно виникне питання про те, а що краще чемодан або сумка. Якщо ви хочете подорожувати комфортно, потрібно вибирати найоптимальніший варіант. Тому, розглянемо переваги двох найпопулярніших методів перевезення речей.

Вибираємо сумку або валізу в літак

При необхідності вибрати річ, в яку б зручно було б скласти весь свій гардероб, гаджети, ліки, косметику та інші предмети, варто орієнтуватися на кількість днів поїздки. При цьому вибирати валізу або сумка в літак найкраще виходячи з того, чи буде це ручною поклажею чи ж основним багажем. Якщо поклажу ручна, то в цьому випадку виграє саме сумка. Розглянемо переваги:

  • У битві сумка або валіза на колесах виграє саме сумка через те, що її можна зробити за розмірами більше або менше. Сучасні моделі сумок можна робити як маленькими, так і середніми або великими в залежності від того, як ви її заповніть і скільки додаткових відділень задієте. Чемодан - статична конструкція з жорстким корпусом, а тому ви не зможете зробити його менше.
  • Сама сумка важить досить мало. Якщо ви збираєтеся подорожувати без нічого, то варто звернути увагу саме на сумку, адже вага тканини менше, ніж вага пластикового корпусу валізи.
  • За непотрібністю сумку можна легко скласти і заховати. З валізою таке провернути не вдасться.

Визначаємося, що краще чемодан або сумка на коліщатках

Тепер розглянемо і деякі гідності валіз. Серед них такі:

  • Якщо ви вибираєте, пакувати сумку або валізу в літак, задайте собі питання щодо збереження речей в багажі. Наприклад, жорсткий корпус валізи відмінно захищає від «струсів» тендітні сувеніри, електроніку та інші речі.
  • Якщо ви не хочете, щоб речі пом'ялися, то питати, що краще сумка на колесах або валізу просто недоцільно. Вибирайте валізу.

Отже, багато що залежить від тривалості подорожі, від необхідності зберегти речі акуратно складеними, а також від того, чи потрібно вам регулювати розмір багажу. Відповівши на ці питання, ви самі зрозумієте, що краще чемодан або сумка на коліщатках для конкретної поїздки.

Ви увійшли як