Магазини
якісного спорядження

Огляд популярних місць для кімпінга в Одесі і Одеській області

Кемпінг - це популярний вид відпочинку в Європі, Америці, який останнім часом набув популярності і в Україні, а саме автокемпінги одеської області. Особливості цього відпочинку полягають в тому, що людина ні до чого не прив'язаний: він не прив'язаний до дорогих готелях і хостелах, він сам вибирає місце для свого відпочинку і може його міняти хоч кожен день. Ось тільки доведеться жертвувати комфортом, так як про деяких благах цивілізації можна буде забути. Наприклад, про ванну або м'якому ліжку. Однак замість цього ви отримуєте максимальне задоволення від спілкування з природою. До того ж, це ще й бюджетний відпочинок, який не потребує великих витрат.

Види кемпінгів в Одесі

Саме для тих людей, які віддають перевагу саме такий вид відпочинку, обладнані спеціальні місця. Якщо розглядати Україну, то тут найкращий варіант - це кемпінг Одеса: море, теплий клімат. Умовно всі кемпінги в одесі можна поділити на дві категорії:

«Насиджені» місця, які обладнані для гарного відпочинку. Наприклад, це може бути закрита територія, наявність кухні, літнього душу, туалету. За поселення в такому кемпінгу необхідно буде заплатити;

«Дикі», необлаштовані місця для кемпінгу. Людина абсолютно не прив'язаний до території: погода зіпсувалася, він може переміщатися далі.

Кемпінг під Одесою: де зупинитися?

Який же кемпінг під Одесою »вибрати, де краще зупинитися? Наприклад, перший пункт - це кемпінг в межах міста Південний, а точніше недалеко від Приморського парку. Цей кемпінг наполовину дикий, так як в ньому немає ніяких зручностей, але зате він працює ціле літо безперервно.

Наступний пункт зупинки - кемпінг Григорівський, що по обидва боки Аджаликського лиману. Найкраще вирушати в західну частину кемпінгу, так як вона добре облаштована і є цілком культурної. Якщо ж ви зважитеся відправитися на східну частину цього кемпінгу, то будьте готові до того, що вашими сусідами можуть бути рибалки і дайвери.

Цивілізований автокемпінг в Одесі - це пляж в гирла Великого Аджаликського лиману. Переваги кемпінгу - це наявність благ цивілізації, але є один недолік. Він полягає в тому, що в нічний час чути шум від машин, які курсують по трасі «Одеса - Південний», що не дуже комфортно. До того ж, вам доведеться ділити свою зону на піску з іншими відвідувачам офіційного пляжу.

Які ще чекають автокемпінги під Одесою туристів? Їх залишається не так вже й багато: всього лише два - це в селищі Грибівка і Санжейке. Єдиний момент полягає в тому, що в деяких місцях спостерігається важкий спуск до моря, але в цілому відпочинок просто відмінний.

А ось більш досвідчені туристи примудряються на своєму автомобілі доїхати на пісок за Затокою. Головне, щоб була хороша сонячна погода. У разі дощу машина може просто застрягти.

І наймасштабніший автокемпінг в Одесі - це Сасикське пересип.

Кемпінг в самій Одесі

А як же кемпінги одеса, чи є можливість зупинитися в самому місті? При великому бажанні можна розташувати намет біля пляжу або пробити собі місце в гідропарку Лузанівка.

Таким чином, якщо вас цікавить в Одесі кемпінг, тоді ви точно зможете знайти гарне місце для відпочинку.

Ви увійшли як