Магазини
якісного спорядження

Виготовлення персональних устілок SIDAS: КИЇВ

КиївУ магазині " Extrem Style» можна замовити виготовлення устілок для різних типів спортивного взуття. Кастомні устілки виготовляються за французькою технологією на обладнанні та матеріалах фірми SIDAS.

Процедура виготовлення персональної устілки займає від 30 хвилин до 1 години і складається з декількох етапів. Спочатку майстер в процесі розмови з'ясовує всі нюанси щодо призначення, стилю катання, виникаючих відчуттів в ногах, а також побажання замовника. Після цього на спеціальному апараті фірми SIDAS майстер встановлює тривимірну форму вашої стопи, робить спеціальні мітки, позначаючи точну геометрію. Від 8 до 10 хвилин йде на розігрів матеріалу для виготовлення устілок, потім  відбувається примірка і охолодження устілки. Якщо ви раніше використовували устілки фірми SIDAS або які-небудь інші, майстер зможе підігнати нову устілку за зразком старої.

Таким чином, ви отримуєте індивідуальні устілки для катання на гірських лижах, сноуборді, велосипеді, для бігу, трекінгу, гри в гольф та інших видів спорту. 

Перевага індивідуальної устілки в тому, що вона відповідає не тільки геометрії кожної з ваших стоп, але також призначенням і навіть стилю катання. Завдяки устілкам фірми SIDAS ви отримаєте правильний розподіл навантаження на стопи під час катання, що надалі приведе до правильної роботі всього опорно-рухового апарату, поліпшенню постави і легкості в тілі під час занять будь-яким видом спорту.

Адреса: Київ, Глибочицька, 53 Тел.: (044) 428-65-00, (044) 251-71-11 Графік роботи: Понеділок-Субота: 10.00-21.00 Неділя: 11.00-19.00

 

Ви увійшли як