Магазини
якісного спорядження

Ремонт кайтів і вітрил: КИЇВ, ОДЕСА

Проводиться післягарантійний ремонт кайтів і вітрил. Вартість залежить від рівня складності виконуваних робіт і тимчасових витрат майстра.

Час виконання робіт майстер вказує в індивідуальному порядку.

КИЇВ: +380664284482, +380977145211 (Євген)
Київська обл. з Циблі: +38 (067) 465 97 55 (Олександр)

ОДЕСА: звертайтесь за телефоном магазину в Одесі: (048) 7771666

Ремонт кайтів

Великою популярністю користуються повітряні кайти, здатні буксирувати людину як на суші, так і на воді. Крім прекрасного відпочинку господарі даних апаратів стикаються з проблемами з ремонту та обслуговування пристроїв. Зазвичай самостійне лагодження кайта призводить до даремної витрати грошей і ще більших поломок, тому що ремонт здійснювався не фахівцем. З недавнього часу компанія проводить ремонт кайтів Київ і ремонт кайтів Одеса. Зазвичай час на здійснення ремонтних заходів залежить від ступеня пошкоджень кайтів, а також наявності необхідних ремонтних комплектів у майстрів і інших допоміжних деталей. Ціна в такому випадку буде залежати від площі кайта та рівня пошкоджень ділянок. Звернувшись в ремонтний сервіс Києва чи Одеси, клієнти позбавлять себе від зайвих витрат і незабаром зможуть знову займатися улюбленим заняттям.

Ремонт вітрил

Крім кайтів паралельно розвивається вітрильний вид розваг. Бувають випадки, коли ви прибули на відпочинок до Києва, Одеси чи інше місто в надії спіймати вітер і покататися на хвилях. У підсумку найменше зіткнення з іншими спортсменами або різкий порив вітру може привести до надриву вітрила. Самому латати і шити вітрило не рекомендується, тому що це може взагалі призвести до втрати вітрила. Саме тому компанія здійснює ремонт вітрил Київ, а також ремонт вітрил Одеса, причому в найкоротші терміни і при адекватній ціні. Після ремонту вітрилу буде гарантовано повернення властивостей, закладених виробником. Це дозволить якнайшвидше повернутися на хвилю і продовжити плавання, чи то річка, озеро або море.

Ви увійшли як