Магазини
якісного спорядження

Онлайн вебкамери на Драгобраті

У зв'язку з воєнним станом в Україні, камери відеоспостереження тимчасово відключені. Для подальшої взаємодії з сайтом, пропонуємо перейти на головну сторінку>>

Погода в горах мінлива - ось може світити сонце, а вже через хвилину падати сніг. Такі часті зміни погоди доставляють клопоту і лижникам, і сноубордистам. Де ж відстежувати онлайн погоду на Драгобраті, якщо не хочеться кататися, коли тане сніг або під час хуртовини? Представляємо вам список онлайн веб-камер Драгобрату.

Веб-камера на гірськолижному комплексі "Драгобрат"

 

Пристрій встановлено прямо на території комплексу "Драгобрат". Її огляд охоплює схил гори Стіг. Камера статична.

Веб-камера готелю "Снігова королева"

Посилання на камеру: 

З вебки відкривається панорамний вид на гору Стіг, зокрема, на витяги гірськолижного курорту "Драгобрат". Веб-камера постійно рухається.

Веб-камера на "Вершині Карпат"

Посилання на камеру: 

Камера зафіксована в одному положенні. Ця веб-камера Драгобрату встановлена ​​на корпусі готелю "Вершина Карпат" і знімає все, що відбувається в зонах мультіліфтового, бугельного та крісельного витягів.

Веб-камери "Карпатська чайка"

Посилання на камеру: 

З цієї веб-камери Драгобрату можна переглядати, чи є черга на підйомник "Карпатська чайка". Самого підйомника і спуску на камері не видно. Вебка закріплена на будівлі біля початку підйомника.

Також є камера, яка показує місце висадки з підйомника "Карпатська чайка". Вона не статична і іноді буває повернута в бік підйомника на Жандарм.

Веб-камера на "Оазі"

Посилання на камеру: 

Це пристрій встановлено на території спортивно-туристичного комплексу "Оаза" - на готелі. Ця веб-камера Драгобрату передає зображення з двох трас, а також з мультіліфтового і бугельного підйомників.

Веб-камера бугеля на Жандарм

Посилання на камеру: 

Ця веб-камера висить на контейнері нижньої станції бугельного витягу на Жандарм. Звідти видно саму гору і турнікет проходу до бугеля.

Веб-камера на готелі "Яремина хата"

Посилання на камеру: 

Вебка розташована на готелі та передає зображення з гір Жандарм та Близниця. Траси на ній не видно, але зате можна дізнатися онлайн погоду на Драгобраті.

Якщо на онлайн камерах Драгобрату ви бачите хороші погодні умови, беріть спорядження і йдіть кататися! Погода на Драгобраті мінлива - потрібно встигнути!

Більше веб камер з Драгобрата за посиланням: 

Ви увійшли як