Магазини
якісного спорядження

Лижна школа Activ-Sport

Міжнародна школа «Activ-Sport» ось вже 15 років організовує систематизовані гірськолижні заняття в групах до 10 осіб. Всіх учнів умовно поділяють по декількох рівнях катання:

«Новачки»
«Середній мінус»
«Середній»
«Середній плюс»
«Спорт»

Дитячі групи часто комплектуються виходячи не тільки з рівня катання, але і віку дітей.

Міжнародна гірськолижна школа «Activ-Sport» регламентує близько 30 годин занять, 25 з яких на снігу, а 5 – відеоаналіз, лекції про гірськолижну техніку, семінари про сервіс, безпеку та інше. При шестиденному курсі кожен тренувальний день учні проводять на схилі мінімум 4 години (плюс обов'язкова перерва під час занять), при п'ятиденному курсі – щодня по 5 годин на снігу.

Обов'язковою складовою кожного курсу є шкільні змагання. Учні школи змагаються один з одним в рамках своєї групи без поділу на чоловіків і жінок на трасі слалому-гіганта в форматі FIS-змагань (стартові номери, професійний замір часу, сума двох проїздів, якісні фото і велика порція адреналіну).

Всі інструктори «Activ-Sport» ведуть заняття, базуючись не сучасну загальноприйняту європейську методику навчання з використанням останніх нововведень і прийомів. Вони постійно підвищують свою кваліфікацію зі штатними інструкторами-викладачами школи. Всі інструктори «Activ-Sport» – цікаві, самодостатні, досвідчені і перевірені кадри, які в змозі зробити заняття не тільки ефективним, але веселим і незабутнім.

Додатковою послугою школи «Activ-Sport» є гірськолижний сервіс. Спорядження учнів повинно бути якісно підготовлене до ефективного використання. Сервісмени «Activ-Sport» – це кращі фахівці Польщі та України, яким сміливо можна довіряти своє спорядження. Правильна заточка кантів, змащування ковзної поверхні, циклювання, шліфування і багато іншого істотно може вплинути на процес навчання.

По закінченню курсу «Activ-Sport» проводить нагородження переможців і призерів шкільних змагань з дипломами, медалями та призами. На нагородження всі дивляться свої знімки зі змагань, які традиційно робить на трасі керівник школи.

Якщо Ви ще не відвідували «Activ-Sport», пропонуємо зануритися в це однойменне велике лижне ком'юніті. Тільки зобов'язані попередити звикання 100%!

Окремий напрямок школи – навчання дітей з особливими потребами

Міжнародна лижна школа «Activ-Sport» запрошує ваших дітей познайомитися з радістю катання на гірських лижах. Маючи великий досвід в роботі з юними лижниками, ми пропонуємо діткам з особливими потребами відкрити для себе нові можливості. Серед наших інструкторів є професійний психолог, який буде уважним і чутким до особливостей вашої дитини.

Ми віримо, що ніякі діагнози не повинні бути перешкодою для нових активностей, тілесного розвитку, знайомства з красивими місцями нашої планети, спілкування і веселого проведення часу разом. Сімейний відпочинок і нові відчуття тіла дають величезний потенціал розвитку і просування для дитини, посилюють переживання близькості, відкривають нові горизонти.

Ми пропонуємо вашим діткам:

– індивідуальний підхід;

– увагу до потенційних можливостей тіла;

– посильну соціалізацію, спілкування з дітьми та іншими дорослими;

– активності на свіжому повітрі, ігри;

– і, можливо, в кінцевому підсумку, нове улюблене заняття – катання на лижах!

 

Потенційні дати навчання, умови і вартість будуть узгоджуватися індивідуально, тому що не на всіх курортах є відповідні умови для початківців. Звертайтеся безпосередньо до Чеслава Домбровскі

Viber WhatsApp - +48 722 15 6969

Будемо раді знайомству та катанню разом!

Більше детальної інформації:
http://www.skionline.com.ua/

Ви увійшли як