Магазини
якісного спорядження

Бутфітінг в "Екстрем Стайл": КИЇВ, БУКОВЕЛЬ

У лижній майстерні київського магазину на Глибочицькій, 53, а також в магазинах Екстрем Стайл на ГК "Буковель" (паркінг №1, паркінг 2) працює бутфітінг - підгонка і формування зовнішніх пластикових гірськолижних черевиків за допомогою верстата Ultracam Universal Top Plus Digital.

Верстат Ultracam Universal Top Plus Digital має максимальну комплектацію, завдяки чому всі наші покупці отримують можливість виробляти найбільш складні види тюнінгу гірськолижних черевиків. Підгонка гірськолижних черевиків здійснюється завдяки нагріванню і повторному формуванню пластмаси з якої виготовлений гірськолижний черевик, в проблемних зонах стоп. Цифровий дисплей дає можливість максимально точно відстежувати процес нагрівання, не допускаючи перегріву черевика.


Бутфітінг "підганяє" новий черевик по вашій нозі без втрати жорсткості та інших технічних характеристик. Його можна "розтягнути" в ширину і навіть в області п'яти. Нагрівання черевика на сучасному верстаті Ultracam Universal Top Plus Digital, на відміну від старого методу тюнінгу феном, не порушує цілісність пластмаси, з якої виготовлений черевик.

Таким чином, скориставшись послугою бутфітінга, ви робите своє катання на лижах не тільки захоплюючим, але також зручним і безпечним для стоп.

Вартість послуги - 300 гривень за одну точку.

Розклад роботи майстра уточнюйте за телефонами магазинів.

Київ (044)251-71-11

Буковель (паркинг №1) (050) 385 79 79

Буковель (паркинг №2) (066) 500 88 45

Ви увійшли як