Магазини
якісного спорядження

Буковиця веб камери онлайн

У зв'язку з воєнним станом в Україні, камери відеоспостереження тимчасово відключені. Для подальшої взаємодії з сайтом, пропонуємо перейти на головну сторінку>>

Читачеві, важливо! Магазин Extrem Style не займається організацією турів, стаття носить суто інформаційний характер.

Зазвичай українці їздять до Трускавця і Східниці, щоб підлікуватися в місцевих санаторіях, але в 2016 році в селі Борислав, що неподалік, з'явився гірськолижний курорт "Буковиця". Тепер відвідувачі можуть чергувати активний і пасивний види відпочинку. Спочатку можна походити на процедури в одну з прикарпатських здравниць, а потім і покататися на лижах. В "Буковиці" є 3 траси різної складності, також є чорні зони для екстремалів. До вершини гори ведуть 2 підйомники і 1 мультиліфт. Також на території гірськолижного курорту "Буковиці" розташовані 2 веб-камери. "Буковиця" з цих ракурсів відкривається зовсім інакше. Завдяки їм можна побачити, чи є черги на підйомники, веб-камери також допомагають стежити за безпекою на горі. Веб-камер на території всього 2, але на них видно майже весь курорт. Пропонуємо вам ознайомитися з гірськолижним курортом "Буковиці" онлайн.

Веб камера з видом на трасу

 

Ця камера відкриває огляд на трасу і витяг курорту "Буковиці". Веб-камера онлайн статична - вона не рухається.

Вид на трасу підйомника "Doppelmayr"

 

C цією вебки можна подивитися, чи багато людей і чи є сніг на трасі підйомника "Doppelmayr". Ця камера теж варто статично.

Якщо ви до цих пір не визначилися, куди ж їхати кататися на лижах цієї зими, веб-камери на лижному курорті "Буковиця" допоможуть вам зробити правильне рішення!

Ви увійшли як