Магазини
якісного спорядження

Сорочин Яр - Веб камера онлайн

У зв'язку з воєнним станом в Україні, камери відеоспостереження тимчасово відключені. Для подальшої взаємодії з сайтом, пропонуємо перейти на головну сторінку>>

Читачеві, важливо! Магазин Extrem Style не займається організацією турів, стаття носить суто інформаційний характер.

Помилково вважати, що добре покататися на лижах можна тільки в Карпатах. Гідні гірськолижні курорти розкидані по всій Україні. Зокрема, під Полтавою, в селі Петрівка, знаходиться один з них - "Сорочин Яр". На схилі курорту розташовані 4 звичайних траси, навчальна траса, сноуборд-парк і тюбінг-парк. До вершини ведуть 4 підйомника, а також є навчальний підйомник. На території комплексу можна орендувати спорядження і перекусити в кафе або гриль-зоні. Головна особливість "Сорочин Яру" - наявність снігових гармат на схилах. Завдяки їм можна кататися на лижах чи сноуборді навіть в негоду. Однак якщо ви хочете покататися під час снігу, зверніть увагу на веб-камеру Сорочин Яру.

Сорочин Яр веб камера

На території гірськолижного курорту "Сорочин Яр" веб-камера онлайн транслює все, що відбувається на трасі. Будь-який користувач може побачити, чи багато людей на трасі і на підйомнику Сорочин Яру. Камера також дозволяє слюдкувати за безпекою відвідувачів курорту "Сорочин Яр". Веб камера онлайн дає можливість в будь-який момент помилуватися красотами курорту Сорочин Яр.

Якщо ви ще думаєте, чи їхати в Сорочин Яр (Полтава), подивіться онлайн-трансляції з веб-камер курорту. Сподіваємося, вони допоможуть зробити правильний вибір.

Ви увійшли як