Магазини
якісного спорядження

Де в Києві покататися на роликах: огляд роллердромів

Катання на роликах - це універсальний вид спорту і спосіб розважитися. Хочете екстриму? Можете навчитися трюкам і стрибків на рампі. Хочеться сімейного активного відпочинку? Збирайтеся в парк, орендуйте ролики і не поспішаючи катайтесь, милуючись природою. Холодно? Зверніть увагу на роллердроми в Києві. Якщо ви ще не знаєте, де покататися на роликах, ми вам підкажемо місця, куди можна прийти і взимку, і влітку.

Відкриті майданчики для роликових ковзанів

Коли на вулиці тепло, знайти місце для катання на роликах в Києві не складе труднощів. У розпорядженні ролерів море столичних парків, скверів та алей. Однак не у всіх парках є інфраструктура для катання на роликах: станції прокату, рівний асфальт, лавочки. Ми вам полегшимо цю задачу і розповімо, де в Києві можна в теплу пору покататися на роликах.

Маріїнський парк

Це місце, яке вже давно облюбували аматори і професіонали ролер-спорту. Причин тут декілька. По-перше, парк знаходиться в центрі Києва, по-друге, тут зручне рівне покриття - дрібнозернистий асфальт. Однак на території парку є і круті спуски. До всього іншого, в Маріїнці діє прокат роликів. І найголовніший плюс - природа.

Де: вулиця Михайла Грушевського, між м. Арсенальна і аркою "Дружби Народів"

ВДНГ

Це ще один популярний майданчик для роликів. Плюси майже ті ж: рівне покриття, прокат роликових ковзанів, природа. Головна перевага ВДНГ - велика площа, де можна розігнатися і повправлятися в трюках.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1, ст.м. Виставковий центр

Труханів острів

Це місце давно вподобали київські любителі покататися на роликах або ж на велосипедах. Уздовж острова тягнеться асфальтована дорога довжиною в 5 км. А після введення обмеження на в'їзд авто тут стало ще зручніше займатися спортом.

Роллердроми Києва

А де ж покататися на роликах в Києві взимку? Звичайно ж, на ролердромі в столичних торгово-розважальних центрах. По-перше, там тепло, а по-друге, є вся інфраструктура: прокат роликів, диванчики, ідеально рівне покриття і навіть можливість позайматися з інструктором.

ТРЦ "Блокбастер"

Це великий критий майданчик для роликових ковзанів площею в 900 кв. м. Безпосередньо на самому роллердромі встановлено кілька колон і канапок, щоб швидко перевести дух.

Новачки можуть позайматися з інструктором. Також діє оренда роликів.

  • Де: проспект Степана Бандери, 34В
  • Час роботи: пн-чт - з 12:00 до 21:45; пт - з 12:00 до 22:45; сб - з 10:00 до 22:45; вс і святкові дні - з 10:00 до 21:45
  • Скільки: будні - від 55 до 85 грн; вихідні - від 60 до 90 грн (прокат роликів входить у вартість, якщо зі своїми - знижка 10 грн)
  • Поссилання на сайт: https://www.blockbuster.ua/entertainment/rollerdrome/

ТРЦ "ART Mall"

Цей київський роллердром займає площу в 1100 кв. м. Простір тут розділений на зони - для любителів і для профі, які практикують агресивне катання. На території роллердрома є конструкції, на яких можна відточувати трюки. На покриття майданчика м'яко падати, оскільки його розробляли спеціально для роллерхоккея.

Також тут діє прокат роликових ковзанів і можна замовити заняття з інструктором.

  • Де: вулиця Заболотного, 37
  • Час роботи: пн-пт - з 11:00 до 22:00; сб - нд - з 10:00 до 22:00
  • Скільки: будні - від 70 до 80 грн; вихідні - від 80 до 90 грн
  • Поссилання на сайт: http://artmall.ua/en/uslugi-i-razvlecheniya/rollerdrom

Роллердром "Алея здоров'я"

На відміну від попередніх роллердромов, цей знаходиться під відкритим небом. У "Алеї здоров'я" є багато переваг. Вона знаходиться в самому центрі столиці - на НСК "Олімпійському". Дорога для катання на роликах становить 740 метрів, а її покриття - водовідштовхувальне, тому покататися можна навіть в дощову погоду. Поруч знаходиться міні-кафе і музей історії роликових ковзанів.

Є прокат роликів і можна позайматися з інструктором.

Де: НСК "Олімпійський", вулиця Велика Васильківська, 55

Час роботи: пн-нд - з 9:00 до 20:00 (крім матчевих днів та проведення масових заходів)

Скільки: безкоштовно; оренда - 40 грн / год, 60 грн / 2 години, 100 грн / день.

Поссилання на сайт: https://axs.org.ua/

Ви увійшли як