Магазини
якісного спорядження

Rossignol HERO

Для наших лижників, наших героїв, зелене світло втілює в собі найвищу емоцію, яка змушує їх подвоювати свої зусилля до фінішу. Зелений колір уособлює перевагу і майстерність. Колекція HERO присвячена всім героям, для яких сяє зелене світло на білосніжних схилах.

«Зелене світло» — це девіз спортивної лінійки HERO, створеної для фанатів швидкості. Ідея походить від позначки, яка демонструється під час телетрансляції, що означає перевершення часу проходження ділянки на трасі. Зелене світло — супутник переможців, і влучна серія норвезького чемпіона Хєнріка Крістоферсена — наочне тому свідоцтво. Він щойно здобув свою 16 перемогу в кар'єрі у чоловічому слаломі, досягнувши цього на лижах Rossignol HERO.

HERO — висока спортивна лінійка, яка включає в себе все необхідне для професійного атлета та фаната швидкості: від лиж та черевиків до курток та аксесуарів. В колекції представлені лижі, кріплення, куртки, середній шар, черевики, штани, що зроблені за технологіями, які запалюють зелене світло до перемоги.

Лижі HERO створені для ентузіастів гонок. Кожна модель даної серії — це добре збалансовані спортивні трасові лижі для слалому або слалому-гіганту для спортсменів та досвідчених любителів. Випробувана та схвалена під час перегонів Хєнріком Крістоферсоном технологія Line Control (LCT) доповнює вузьку 68-мм слаломну або 71-мм «гігантську» талію та оптимальний бічний виріз для оптимізації швидкості, точності та потужності повороту. Технологія LCT виключає поздовжнє згинання для кращої стабільності та оптимізації траекторії уздовж всієї дуги, забезпечуючи повний контроль над лінією катання.

Ці лижі гарантують точність на твердому снігу, адже їхній профіль забезпечує правильний баланс між миттєвим поворотом, вибухливою потужністю та чудовим зчепленням з кромкою схилу. Стабільність, впевненість та оптимальне керування лижам також надає титаналове посилення, яке служить для поглинання вібрацій та передачі енергії назад до атлета.

Капсульна колекція одягу HERO складається з п'яти виробів: три лижні куртки, одні лижні штани та один середній шар. Одяг HERO виділяють штрихи неоново-зеленого кольору в дизайні.

Основний продукт лінійки — куртка HERO DEPART JACKET. Це технологічна лижна куртка зі зварними швами за технологією Welded Technology. Спаяні ізоляційні сегменти забезпечують оптимальний захист від шторму, дощу та снігу. На відміну від класичних пуховиків, зварювання швів створює нездоланний бар'єр для вологості. До речі, куртки HERO AILE JKT, HERO SKI JKT, штани для тренувань HERO та HERO CLIM всі зроблені за технологією Welded Technology. В куртці HERO DEPART JACKET також використана ізоляція без пір'їв 3M™ Thinsulate™, водонепроникна та дихаюча мембрана 20000/20000. Загалом, це серйозний елемент екіпірування, який зробить вагомий внесок на шляху до перемоги.

Наступна куртка лінійки — це HERO AILE SKI JACKET. Куртка з дихаючою та водонепроникною мембраною 20000/20000 з технологічним утеплювачем 3M™ Thinsulate™. Завдяки використанню стретчевої матерії, куртка чуйно відповідає на кожен рух спортсмена, забезпечуючи комфорт та свободу. Зварні шви та водонепроникні блискавки залишать вологу назовні.

Як часто кажуть у побуті, зустрічають по одягу, тож і дизайнерський почерк заздалегідь натякає на приналежність до еліти спорту. Легко впізнавані елементи — зелені та червоні смужки на плечах та спині, а також неоново-зелені деталі сигналізують про переможну породу колекції, до якої належить модель HERO AILE SKI JACKET. На схилі в ній ви будете неперевершені.

Пару до верхнього шару складають й технологічні штани HERO COURSE SKI PANTS, чиї панелі з'єднані у зварний спосіб за технологією Welded Technology. Мембрана 20000/20000 потурбується про відведення зайвої вологи від тіла при активності та не дасть дощу та снігу знайти шлях всередину. На схилі дуже важливо, щоб одяг відчувався немов друга шкіра, одяг має відповідати на кожен рух будь-якої амплітуди, тому у цих штанах застосована матерія 4-Way Stretch, яка вільно тягнеться, не стискає, не обмежує.

В штанах HERO COURSE SKI PANTS окремо відведено вентиляційні отвори на блискавках, завдяки яким можна випустити зайве тепло, щоб не перегрітись після енергійного спуску. Гейтери на штанинах покликані завадити потраплянню снігу всередину черевиків, вони не ковзають та утримують позицію, виконуючи свою функцію у складних умовах.

Тут перелічено тільки 4 елементи, але окрім курток, штанів та лижного спорядження, в колекції HERO також є супутні аксесуари, такі як сумки, чохли, рукавиці, шапки, які доповнюють образ та завершують останні штрихи загальної картини. Без подібних деталей колекція HERO не була б такою всеосяжною.

Дякуючи використаним матеріалам та застосованим технологіям, елементи екіпірування колекції HERO допомагають фанатам швидкості зробити якісно новий ривок вперед, який запалить зелене світло на всіх відмітках траси. Це насправді одна з найкращих та повних гірськолижних пропозицій на ринку, в якій об'єднані технологічність, якість та впізнаваний дизайн, що надасть вашому спуску глядацьких симпатій.

Загартована перегонами і відзначена перемогами, серія HERO надасть тобі зелене світло. HERO — зелене світло твоєї перемоги.
 

Ви увійшли як