Магазини
якісного спорядження

DEVOLD – бренд, який успішно поєднав властивості природи з високими технологіями.

DEVOLD – бренд, який успішно поєднав властивості природи з високими технологіями.

Незалежно від того, які активності ви собі плануєте: заняття спортом, багатоденний похід, сходження у гори чи навіть прогулянка околицями в холодну пору року – вам потрібно обрати базовий шар одягу, який підійде саме для ваших планів.

ТЕРМОБІЛИЗНА З ВОВНИ – ключовий елемент асортименту в Devold.

А завдяки нинішнім технологіям в лінійці бренду є моделі, які успішно поєднують природні терморегулюючі властивості вовни мериноса, та практичність синтетичних матеріалів. Тож ви неодмінно зможете підібрати найкращий варіант саме для себе.

Головна задача – це залишатися в теплі, і що найважливіше – зсередини. Тому Devold розробили вовняну термобілизну, яка зігріває вас навіть в екстремальних умовах, захищає від вологи та допомагає залишатися сухими та прохолодними під час підвищення температури. Незалежно від товщини – одяг Devold завжди легкий, тож вам не потрібно турбуватись за зручність.

Та щоб отримати максимальну віддачу від відпочинку на свіжому повітрі, важливо підібрати правильний одяг для активності та погодних умов. Нижче наведено варіанти, які ми можемо запропонувати.

DEVOLD EXPEDITIONрозроблено спеціально для екстремальних умов.

Devold® Expedition – це двошарова вовняна термобілизна для екстремальних погодних умов, яка була протестована в ряді полярних експедицій. Внутрішній шар складається з 100% вовни мериноса, тоді як зовнішній шар складається з 90% мериносової вовни з технологією Aquaduct, у поєднанні з 10% поліамідом для підвищення довговічності. Серія Expedition має високий рівень термоізоляції, а також унікальні властивості відведення вологи. Обробка Aquaduct в самому зовнішньому шарі покращує відведення вологи від тіла назовні, де вона швидко випаровується.

ФАКТИ ПРО ВОВНУ: ми використовуємо мінімальну кількість синтетичних матеріалів у деяких моделя з однією метою: підвищення її довговічності. Вовна є чутливим матеріалом, який з часом зношується. У серіях, розроблених для експедицій і тривалих подорожей, коли погодні умови наближені до екстремальних, а кількість одягу повинна бути зведена до мінімуму, використовується 10% поліаміду, щоб забезпечити більшу стійкість одягу до зношування. Внутрішній шар із 100% мериносової вовни також означає, що одяг можна використовувати знову і знову, і він не вбиратиме в себе запах поту.

DEVOLD WOOL MESH – вибір фрірайдерів.

Колекція Devold® Wool Mesh розроблена спеціально для високоінтенсивних видів діяльності, які ставлять перед нами досить високі вимоги щодо відведення вологи, ваги одягу та повітропроникності. Одяг складається зі 100% вовняної сітки, має високу еластичність і продумані вентиляційні особливості, такі як подовжена блискавка, яка відкривається з обох кінців, для ще кращого контролю вентиляції.

Вовняна сітка швидко висихає, відводячи надлишки тепла та вологи від поту назовні від вашого тіла. Коли температура падає, сітка забезпечує хорошу ізоляцію через повітряні кишені, що виникають між шкірою та ізоляційним шаром. Розумні блискавки як у верхньому, так і в нижньому одязі забезпечують додаткову вентиляцію.

Devold Wool Mesh ідеально підходить для гірських турів взимку, коли основна увага приділяється регулюванню температури та малій вазі.

DEVOLD HIKING – коли ви прямуєте до вершини.

Devold® Hiking – є фаворитом для гір, у будь-яку пору року. М’який і легкий одяг, виготовлений зі 100% тонкої мериносової вовни, має хороші теплоізоляційні властивості та дуже хорошу повітропроникність. Має вивірено розташовані сітчасті панелі для забезпечення оптимальної вентиляції. Одяг щільно прилягає до шкіри, а конструкція швів без натирання оптимізує комфорт, коли ви носите рюкзак. Це термобілизна, яку варто вибрати як для звичайних гірських походів, так і для сплавів на каное, скелелазіння, їзди на велосипеді або снігових видів спорту. Колекція Devold Hiking рекомендована DNT (Норвезька асоціація трекінгу).

DEVOLD DUO ACTIVE – ідеальний вибір для снігу. Органічний, теплий і не свербить.

Devold® Duo Active – це колекція верхнього та нижнього одягу з двох шарів, де внутрішній шар ThermoLite гарантовано не свербить і має оптимальні властивості відведення вологи. Зовні органічна вовна з Аргентини має унікальні ізоляційні властивості, які зберігають тепло, навіть якщо ви намокнете. Ідеально підходить для дорослих і дітей з чутливою шкірою, а також для тих, хто любить бути на свіжому повітрі в холодну зиму.

Вы вошли как